Jaké bylo Sklik expert forum 2019?

Jaký byl 3. ročník Sklik expert forum? Tedy konference plná novinek z Skliku, rad, tipů, triků a vychytávek ze seznamácké kuchyně?

Čtěte dál a dozvíte se vše. Jako ověřená agentura jsme dostali pozvání přímo od specialistky ze Seznamu.

Číst dál




Jaký byl WordCamp Praha 2017?

V sobotu 18. února 2017 se uskutečnila konference WordCamp Praha 2017, která se věnovala redakčnímu systému WordPress. Byl to již 4. ročník této čím dál tím více populární akce. Letošní návštěvnost trhala rekordy. Bylo zde 400 návštěvníků. Celá akce probíhala v prostorách VŠE v Praze.

Navštívil jsem ji společně s kolegy Petrem Jiránkem a Martinem Vinšem. Byl to můj první WordCamp, tak se na něj pojďme podívat.

Číst dál






Indexace URL – vyhledávače a javascript

Nepřipravujte se o návštěvnost. Vyřešte správnou indexaci webu při použití javascriptu (především pak AJAX např. u vyhledávání dle parametrů).
Připravil jsem pro vás několik kvalitních zdrojů, kde se k této problematice můžete dozvědět více.

Číst dál


Sjednocená Seznam Peněženka

Využíváte placené služby Seznamu jako Sklik, Firmy, Zboží.cz a další? Jste zvyklí dobíjet kredit pro každou službu zvlášť? Od 5. 9. 2016 se stává nutností využít Zjednodušenou (sjednocenou) Seznam peněženku. Co to pro vás znamená? Čtěte dále.

Číst dál


E-shop summit 2016

Staráte se o e-shop(y)? Konference E-shop summit je přesně pro vás. Přináší 2 dny plné nadupaných přednášek od ikon internetového marketingu. A vězte, že rozhodně nepůjde o žádné self-promo.

Číst dál




Jaký byl BarCamp Hradec Králové 2015

Rok utekl jako voda a opět jsem měl tu čest – možnost zúčastnit se zdarma hradeckého BarCampu. Konal se opět na Univerzitě Hradec Králové. A jaký BarCamp byl? Hravý, soutěživý, zábavný… a poučný. Opět připravil tučnou flákotu informací a soutěží. O soutěžích snad někdy jindy.

Zajímám se o online marketing, podle toho jsem si taky vybíral program, takže se na to připravte 🙂
Prošvihl jsem začátek. Upřímně, náplň dopoledního programu mě příliš nezaujala.

Číst dál



ShopExpo 2015

Jaké bylo ShopExpo 2015?
Gigantické. A to se všemi klady i zápory. Přečtěte si dojmy z konference, která v Čechách nemá obdoby.

Číst dál